Gebruikte producten
Profiel
  • Rhombus
  • Vierzijdig geschaafd (S4S)
Kopmaat
  • Divers.
Kleursysteem
  • Geen kleursysteem toegepast.

Luxe woonhuis Maastricht- Fiduna Frake

Deze zeer stijlvolle, moderne woning in Maastricht is door de bewoner op diverse manieren van Fiduna Fraké gevelbekleding voorzien. De absolute blikvanger is de ruime carport, met een Fraké gevel die bijna net zo mooi is als de auto die er onder staat.

Maar niet alleen bij de carport is Fiduna Fraké gebruikt: ook de vlonder, garagedeur, diverse plantenbakken en andere stukken gevelbekleding zijn in dezelfde houtsoort uitgevoerd.

Dit geeft een toch al bijzondere, luxe woning een nog mooiere en stijlvolle uitstraling.

 

De bijzondere vergrijzing bij de garagedeur wordt (waarschijnlijk) veroorzaakt door opspattend vuil, in combinatie met de ondergrond direct aangrenzend aan de garagedeur.

Fiduna
Specialist in unieke gevelbekleding.

Onze dealers staan voor u klaar!

Heeft u al een duidelijk idee van hoe uw gevel er uit moet zien? Of twijfelt u juist en heeft u nog meer toelichting nodig? Geen probleem: in beide gevallen staan onze dealers u graag te woord.

Deze prachtige, ruime woning is volledig duurzaam en met aandacht voor het milieu gebouwd. De buitenzijde van het indrukwekkende gebouw is volledig voorzien van Fiduna Vuren gevelbekleding.

Dit pand in Someren werd in een nieuw jasje gestoken. Op de begane grond werden de gevels bekleed met Fiduna Ayous.

Deze particuliere woning kreeg een prachtige upgrade in de vorm van nieuwe Fiduna Essen gevelbekleding op de garagedeur en voordeur.

Almere is sinds enkele jaren een bijzondere kerk rijker. De Tiny Church is bekleed met Fiduna Fraké. Maar dat is niet het enige bijzondere aan deze kerk.

In de wijk Brandevoort in Helmond is een bijzonder bouwproject gerealiseerd: het Telkesveld. De gevel van het gemeenschappelijke gebouw is uitgevoerd in Fiduna Vuren.

Één van de eye-catchers van de Floriade in Almere is het WikiHouse. Gemaakt van uitsluitend duurzame materialen, waarbij voor de gevelbekleding is gekozen voor Fiduna Fraké.

Sfeervol Buitenleven is specialist in maatwerk overkappingen, tuinhuizen en buitenverblijven. Voor de gevelbekleding maken zij regelmatig gebruik van Fiduna Ayous in het Triple Rhombus profiel.

Bij dit stijlvolle buitenverblijf is de gevel verfraaid met Fiduna Ayous. De rustige tekening van het Ayous hout sluit mooi aan op de strakke zwarte en witte vlakken. Tegelijkertijd zorgt de kleur van het Ayous hout voor een prettige, warme uitstraling.

Op zoek naar een unieke gevelbekleding?
Neem dan contact op met ons óf rechtstreeks met één van onze dealers!
Kwaliteit als basis
Specialist in maatwerk
Milieuvriendelijk verduurzaamd