Gebruikte producten
Profiel
  • Vierzijdig geschaafd (S4S)
Kopmaat
  • 18x65 mm. & 18x184 mm.
Kleursysteem
  • Geen kleursysteem toegepast.

Vrijstaande woning vergrijzing - Fiduna Vuren

Deze schitterende woning is een tijd geleden volledig voorzien van Fiduna Vuren gevelbekleding. Een houtsoort die duurzaam is en goed past bij deze woning.

Bij deze woning is er gekozen voor een natuurlijke vergrijzing. Doordat het huis geen gebruik heeft gemaakt van een kleursysteem, is het schitterend gaan vergrijzen. Dit komt door de zon. Het hout verkleurt namelijk door de Uv-straling in het zonlicht. Een van de kenmerken van Vurenhout, het vergrijzen, is daardoor goed doorgekomen. In de afbeeldingen hieronder is het verschil erg goed te zien. Telkens is eerst een oude foto te zien, daarnaast een nieuwe foto waar de vergrijzing erg goed te zien is.

Een kijkje nemen bij het oorspronkelijke project? Klik dan hier!

Fiduna
Specialist in unieke gevelbekleding.

Onze dealers staan voor u klaar!

Heeft u al een duidelijk idee van hoe uw gevel er uit moet zien? Of twijfelt u juist en heeft u nog meer toelichting nodig? Geen probleem: in beide gevallen staan onze dealers u graag te woord.

Deze zeer stijlvolle, moderne woning in Maastricht is door de bewoner op diverse manieren van Fiduna Fraké gevelbekleding voorzien.

Dit pand in Someren werd in een nieuw jasje gestoken. Op de begane grond werden de gevels bekleed met Fiduna Ayous.

Deze particuliere woning kreeg een prachtige upgrade in de vorm van nieuwe Fiduna Essen gevelbekleding op de garagedeur en voordeur.

Almere is sinds enkele jaren een bijzondere kerk rijker. De Tiny Church is bekleed met Fiduna Fraké. Maar dat is niet het enige bijzondere aan deze kerk.

In de wijk Brandevoort in Helmond is een bijzonder bouwproject gerealiseerd: het Telkesveld. De gevel van het gemeenschappelijke gebouw is uitgevoerd in Fiduna Vuren.

Één van de eye-catchers van de Floriade in Almere is het WikiHouse. Gemaakt van uitsluitend duurzame materialen, waarbij voor de gevelbekleding is gekozen voor Fiduna Fraké.

Sfeervol Buitenleven is specialist in maatwerk overkappingen, tuinhuizen en buitenverblijven. Voor de gevelbekleding maken zij regelmatig gebruik van Fiduna Ayous in het Triple Rhombus profiel.

Bij dit stijlvolle buitenverblijf is de gevel verfraaid met Fiduna Ayous. De rustige tekening van het Ayous hout sluit mooi aan op de strakke zwarte en witte vlakken. Tegelijkertijd zorgt de kleur van het Ayous hout voor een prettige, warme uitstraling.

FirmoWood heet voortaan FIDUNA!
Een nieuwe naam en een nieuwe stijl, maar dezelfde hoge kwaliteit die u al jaren van ons gewend bent.
Kwaliteit als basis
Specialist in maatwerk
Milieuvriendelijk verduurzaamd