Neem contact op met de Fiduna dealers.

De producten van Fiduna zijn verkrijgbaar bij verschillende dealers. Stuk voor stuk vakspecialisten, maar ieder met hun eigen specialiteiten. Op deze pagina stellen wij onze dealers graag aan u voor.

U kunt contact opnemen met de dealer die het best bij u past. Daarnaast kunt u ook rechtstreeks met Fiduna contact opnemen via de onderstaande gegevens of het contactformulier. Wij sturen uw verzoek dan direct door naar één van onze dealers.

Vermeld bij uw aanvraag alstublieft de gewenste houtsoort, het profiel, het benodigde volume zodat wij u van de juiste informatie kunnen voorzien.

Toon telefoonnummer+31 (0)493 - 32 60 86
info@fiduna.nl

Grote Bottel 7a
5753 PE
Deurne

  Om u snel van de juiste informatie te kunnen voorzien, vragen wij u om in uw bericht/aanvraag de volgende details op te nemen:

  • De gewenste houtsoort(en).

  • Het gewenste profiel.

  • De kopmaat van de plank (dikte x breedte)

  • De benodigde hoeveelheid in m / m2

  Houtverwerkingsindustrie Fransen

  Het in Deurne gevestigde Houtverwerkingsindustrie Fransen BV is een allround dealer. U kunt hier alle Fiduna varianten opvragen, evenals diverse bijbehorende producten zoals achterlatten en bevestigingsmaterialen.

  Sfeervol Buitenleven

  Het in Vianen (bij Cuijk) gevestigde Sfeervol Buitenleven is een specialist op het gebied van maatwerk buitenverblijven, schuttingen en andere tuinelementen. Sfeervol Buitenleven verzorgt de realisatie van uw nieuwe buitenverblijf van tekening tot plaatsing.

  Kwaliteit als basis
  Specialist in maatwerk
  Milieuvriendelijk verduurzaamd