Fiduna Dealers

De producten van Fiduna zijn enkel verkrijgbaar bij door ons geselecteerde dealers. De Fiduna dealers zijn stuk voor stuk bedrijven met ervaring op het gebied van gevelbekleding. Net als bij Fiduna zelf zijn bij onze dealers kwaliteit, service en maatwerk van het grootste belang.

U kunt uw aanvraag via het hiernaast weergegeven contactformulier of het onderstaande e-mail adres naar ons toe sturen. Wij zullen uw aanvraag dan onderbrengen bij de meest geschikte of dichtstbijzijnde dealer.

Daarnaast kunt u natuurlijk ook rechtstreeks met onze dealers contact opnemen. Scroll naar onderen voor de lijst met Fiduna dealers.

Toon telefoonnummer+31 (0)493 - 32 60 86
info@fiduna.nl

Grote Bottel 7a
5753 PE
Deurne

  Om u snel van de juiste informatie te kunnen voorzien, vragen wij u om in uw bericht/aanvraag de volgende details op te nemen:

  • De gewenste houtsoort(en).

  • Het gewenste profiel.

  • De kopmaat van de plank (dikte x breedte)

  • De benodigde hoeveelheid in m / m2

  Boekel

  De Schutboom

  Bouwpartner De Schutboom is in Boekel en omstreken een begrip. Gespecialiseerd in alle onderdelen van de bouw, waaronder natuurlijk ook de gevelbekleding. Dankzij een eigen werkplaats is ook maatwerk geen probleem.

  Neem contact op met De Schutboom

  Deurne

  Holten van de Wal

  Bouwpartner Holten van de Wal is een ervaren bouwmaterialen-specialist met uitgebreide kennis op het gebied van gevelbekleding. Als bouwmaterialenhandel heeft Holten van de Wal alle producten voor uw project in huis.

  Neem contact op met Holten van de Wal

  Lunteren

  Brandola

  Brandola is een zeer ervaren en veelzijdige houtspecialist, die naast de verkoop van hout ook gespecialiseerd is in het op maat maken van buitenverblijven en andere “houtspecials”.

  Neem contact op met Brandola

  Oss

  Haaks Nano House

  Haaks Nano House is een jong, innovatief en snel groeiend bedrijf. Zij specialiseren zich in duurzame, op maat gemaakte houten woningen. Op de gevels van de Nano Houses vind u onze Fiduna producten terug!

  Neem contact op met Haaks Nano House

  Schijndel

  Van Wanrooij Houthandel

  Van Wanrooij Houthandel is echte houtspecialist met een zeer brede kennis. Men is thuis in vele aspecten van de houthandel, waaronder natuurlijk ook de gevelbekleding.

  Neem contact op met Van Wanrooij Houthandel

  Udenhout

  Het Kruispunt

  Het Kruispunt is gespecialiseerd in maatwerk buitenverblijven, tuinhuizen en overkappingen. Daarnaast kunt u hier terecht voor diverse andere tuin-gerelateerde producten.

  Neem contact op met Het Kruispunt

  Valkenswaard

  Daams Houthandel

  Familiebedrijf Daams is van oudsher gespecialiseerd in schuttingen. Daardoor hebben zij een uitgebreide kennis van gevelbekleding in alle vormen en maten.

  Neem contact op met Daams

  Vianen (bij Cuijk)

  Sfeervol Buitenleven

  Sfeervol Buitenleven is een specialist op het gebied van maatwerk buitenverblijven, schuttingen en andere tuinelementen. Sfeervol Buitenleven verzorgt de realisatie van uw nieuwe buitenverblijf van tekening tot plaatsing.

  Neem contact op met Sfeervol Buitenleven

  Deze prachtige, ruime woning is volledig duurzaam en met aandacht voor het milieu gebouwd. De buitenzijde van het indrukwekkende gebouw is volledig voorzien van Fiduna Vuren gevelbekleding.

  Deze zeer stijlvolle, moderne woning in Maastricht is door de bewoner op diverse manieren van Fiduna Fraké gevelbekleding voorzien.

  Dit pand in Someren werd in een nieuw jasje gestoken. Op de begane grond werden de gevels bekleed met Fiduna Ayous.

  Deze particuliere woning kreeg een prachtige upgrade in de vorm van nieuwe Fiduna Essen gevelbekleding op de garagedeur en voordeur.

  Almere is sinds enkele jaren een bijzondere kerk rijker. De Tiny Church is bekleed met Fiduna Fraké. Maar dat is niet het enige bijzondere aan deze kerk.

  In de wijk Brandevoort in Helmond is een bijzonder bouwproject gerealiseerd: het Telkesveld. De gevel van het gemeenschappelijke gebouw is uitgevoerd in Fiduna Vuren.

  Één van de eye-catchers van de Floriade in Almere is het WikiHouse. Gemaakt van uitsluitend duurzame materialen, waarbij voor de gevelbekleding is gekozen voor Fiduna Fraké.

  Sfeervol Buitenleven is specialist in maatwerk overkappingen, tuinhuizen en buitenverblijven. Voor de gevelbekleding maken zij regelmatig gebruik van Fiduna Ayous in het Triple Rhombus profiel.

  Kwaliteit als basis
  Specialist in maatwerk
  Milieuvriendelijk verduurzaamd