Fiduna Dealers

De producten van Fiduna zijn enkel verkrijgbaar bij door ons geselecteerde dealers. De Fiduna dealers zijn stuk voor stuk bedrijven met ervaring op het gebied van gevelbekleding. Net als bij Fiduna zelf zijn bij onze dealers kwaliteit, service en maatwerk van het grootste belang.

U kunt uw aanvraag via het hiernaast weergegeven contactformulier of het onderstaande e-mail adres naar ons toe sturen. Wij zullen uw aanvraag dan onderbrengen bij de meest geschikte of dichtstbijzijnde dealer.

Daarnaast kunt u natuurlijk ook rechtstreeks met onze dealers contact opnemen. Scroll naar onderen voor de lijst met Fiduna dealers.

Toon telefoonnummer+31 (0)493 - 32 60 86
info@fiduna.nl

Grote Bottel 7a
5753 PE
Deurne

  Om u snel van de juiste informatie te kunnen voorzien, vragen wij u om in uw bericht/aanvraag de volgende details op te nemen:

  • De gewenste houtsoort(en).

  • Het gewenste profiel.

  • De kopmaat van de plank (dikte x breedte)

  • De benodigde hoeveelheid in m / m2

  Deurne

  Holten van de Wal

  Bouwpartner Holten van de Wal is een ervaren bouwmaterialen-specialist met uitgebreide kennis op het gebied van gevelbekleding. Als bouwmaterialenhandel heeft Holten van de Wal alle producten voor uw project in huis.

  Neem contact op met Holten van de Wal

  Vianen (bij Cuijck)

  Sfeervol Buitenleven

  Sfeervol Buitenleven is een specialist op het gebied van maatwerk buitenverblijven, schuttingen en andere tuinelementen. Sfeervol Buitenleven verzorgt de realisatie van uw nieuwe buitenverblijf van tekening tot plaatsing.

  Neem contact op met Sfeervol Buitenleven

  Boekel

  De Schutboom

  Bouwpartner De Schutboom is in Boekel en omstreken een begrip. Gespecialiseerd in alle onderdelen van de bouw, waaronder natuurlijk ook de gevelbekleding. Dankzij een eigen werkplaats is ook maatwerk geen probleem.

  Neem contact op met De Schutboom

  Valkenswaard

  Daams Houthandel

  Familiebedrijf Daams is van oudsher gespecialiseerd in schuttingen. Daardoor hebben zij een uitgebreide kennis van gevelbekleding in alle vormen en maten.

  Neem contact op met Daams

  Udenhout

  Het Kruispunt

  Het Kruispunt is gespecialiseerd in maatwerk buitenverblijven, tuinhuizen en overkappingen. Daarnaast kunt u hier terecht voor diverse andere tuin-gerelateerde producten.

  Neem contact op met Het Kruispunt

  Sfeervol Buitenleven is specialist in maatwerk overkappingen, tuinhuizen en buitenverblijven. Voor de gevelbekleding maken zij regelmatig gebruik van Fiduna Ayous in het Triple Rhombus profiel.

  Bij dit stijlvolle buitenverblijf is de gevel verfraaid met Fiduna Ayous. De rustige tekening van het Ayous hout sluit mooi aan op de strakke zwarte en witte vlakken. Tegelijkertijd zorgt de kleur van het Ayous hout voor een prettige, warme uitstraling.

  Fiduna Essen is een prachtige, stijlvolle houtsoort van hoge kwaliteit. Met deze houtsoort als gevelbekleding krijgt ieder gebouw direct een bijzondere uitstraling.

  De speelse variatie in de grootte en locatie van de ramen maakt van deze bungalow een uniek project. De gevel is volledig bekleed met Fiduna Fraké.

  Bij stijlvolle, moderne woonhuis is de stijl naadloos doorgetrokken naar de buitenruimte. Dit werd onder andere gerealiseerd door de toepassing van Fiduna Ayous in het tuinhuis, de overkapping en de garagedeur.

  Dit kantoorpand is voorzien van een bijzondere, maatwerk gevelbekleding van Fiduna Ayous. Op aanvraag van de klant werden extra grote Rhombus latten in een specifiek opgegeven maat geproduceerd.

  Deze luxe "woon ark" in Arnhem geeft het idee van wonen op het water een heel nieuw gezicht. De gevel is aan alle zijden bekleed met Fiduna Ayous.

  De gevel van deze prachtige, ruime bungalow is volledig met Fiduna Fraké bekleed.

  Kwaliteit als basis
  Specialist in maatwerk
  Milieuvriendelijk verduurzaamd