Gebruikte producten
Profiel
  • Rhombus
Kopmaat
  • 20x66 mm.
Kleursysteem
  • Woca Exterior Oil.

Duurzame villa - Fiduna Fraké

Een duurzame villa verdient natuurlijk ook een duurzame gevelbekleding. Daarin voorzag de klant door het toepassen van Fiduna Fraké op de gevels.

In deze woning zijn bijzonder veel duurzame materialen gebruikt, waaronder ook een houtskeletbouw-constructie. Bijzonder aan het ontwerp van deze woning is dat de Fiduna Fraké gevelbekleding voor een gedeelte ook binnenshuis doorloopt. Zo ontstaat een naadloze overgang van de buitenruimte naar de binnenruimte. Een knap staaltje ontwerpkunst van de architect.

De door de eigenaar toegepaste houtolie geeft het Fraké hout een prachtige oranje-rode, bijna hardhout-achtige, uitstraling.

Fiduna
Specialist in unieke gevelbekleding.

Onze dealers staan voor u klaar!

Heeft u al een duidelijk idee van hoe uw gevel er uit moet zien? Of twijfelt u juist en heeft u nog meer toelichting nodig? Geen probleem: in beide gevallen staan onze dealers u graag te woord.

Deze prachtige, ruime woning is volledig duurzaam en met aandacht voor het milieu gebouwd. De buitenzijde van het indrukwekkende gebouw is volledig voorzien van Fiduna Vuren gevelbekleding.

Deze zeer stijlvolle, moderne woning in Maastricht is door de bewoner op diverse manieren van Fiduna Fraké gevelbekleding voorzien.

Dit pand in Someren werd in een nieuw jasje gestoken. Op de begane grond werden de gevels bekleed met Fiduna Ayous.

Deze particuliere woning kreeg een prachtige upgrade in de vorm van nieuwe Fiduna Essen gevelbekleding op de garagedeur en voordeur.

Almere is sinds enkele jaren een bijzondere kerk rijker. De Tiny Church is bekleed met Fiduna Fraké. Maar dat is niet het enige bijzondere aan deze kerk.

In de wijk Brandevoort in Helmond is een bijzonder bouwproject gerealiseerd: het Telkesveld. De gevel van het gemeenschappelijke gebouw is uitgevoerd in Fiduna Vuren.

Één van de eye-catchers van de Floriade in Almere is het WikiHouse. Gemaakt van uitsluitend duurzame materialen, waarbij voor de gevelbekleding is gekozen voor Fiduna Fraké.

Sfeervol Buitenleven is specialist in maatwerk overkappingen, tuinhuizen en buitenverblijven. Voor de gevelbekleding maken zij regelmatig gebruik van Fiduna Ayous in het Triple Rhombus profiel.

Op zoek naar een unieke gevelbekleding?
Neem dan contact op met ons óf rechtstreeks met één van onze dealers!
Kwaliteit als basis
Specialist in maatwerk
Milieuvriendelijk verduurzaamd