Gebruikte producten
Profiel
  • Vierzijdig geschaafd (S4S)
Kopmaat
  • 20x40 mm.
Kleursysteem
  • Merk onbekend.

Luxe bungalow - Fiduna Fraké

De gevel van deze prachtige, ruime bungalow is volledig met Fiduna Fraké bekleed. De omgeving is landelijk en open, maar toch misstaat deze strakke en moderne woning er zeker niet in.

Doordat er aan de buitenkant niet (zichtbaar) gebruik is gemaakt van steen, staal of kunststof maar enkel van hout, heeft de woning ondanks zijn strakke vorm toch een natuurlijke uitstraling.

Het Fraké hout is door de eigenaar voorzien van een laag houtolie, om de natuurlijke kleur van het Fraké hout langdurig te behouden.

Fiduna
Specialist in unieke gevelbekleding.

Onze dealers staan voor u klaar!

Heeft u al een duidelijk idee van hoe uw gevel er uit moet zien? Of twijfelt u juist en heeft u nog meer toelichting nodig? Geen probleem: in beide gevallen staan onze dealers u graag te woord.

Fiduna Essen is een prachtige, stijlvolle houtsoort van hoge kwaliteit. Met deze houtsoort als gevelbekleding krijgt ieder gebouw direct een bijzondere uitstraling.

De speelse variatie in de grootte en locatie van de ramen maakt van deze bungalow een uniek project. De gevel is volledig bekleed met Fiduna Fraké.

Bij stijlvolle, moderne woonhuis is de stijl naadloos doorgetrokken naar de buitenruimte. Dit werd onder andere gerealiseerd door de toepassing van Fiduna Ayous in het tuinhuis, de overkapping en de garagedeur.

Dit kantoorpand is voorzien van een bijzondere, maatwerk gevelbekleding van Fiduna Ayous. Op aanvraag van de klant werden extra grote Rhombus latten in een specifiek opgegeven maat geproduceerd.

Deze luxe "woon ark" in Arnhem geeft het idee van wonen op het water een heel nieuw gezicht. De gevel is aan alle zijden bekleed met Fiduna Ayous.

Deze prachtige, ruime woning is volledig duurzaam en met aandacht voor het milieu gebouwd. De buitenzijde van het indrukwekkende gebouw is volledig voorzien van Fiduna Vuren gevelbekleding.

De firma Haaks Nano Houses is gespecialiseerd in unieke, compacte en duurzame huisjes voor diverse toepassingen. De gevels zijn volledig bekleed met Fiduna Vuren.

Een duurzame villa verdient natuurlijk ook een duurzame gevelbekleding. Daarin voorzag de klant door het toepassen van Fiduna Fraké op de gevels.

FirmoWood heet voortaan FIDUNA!
Een nieuwe naam en een nieuwe stijl, maar dezelfde hoge kwaliteit die u al jaren van ons gewend bent.
Kwaliteit als basis
Specialist in maatwerk
Milieuvriendelijk verduurzaamd