Gebruikte producten
Profiel
  • Fijnbezaagde zichtzijde
Kopmaat
  • 18x45 mm.
  • 18x95 mm.
  • 18x145 mm.
Kleursysteem
  • Geen kleursysteem toegepast.

Tiny A - DAF Architecten

In 2018 opende in Almere de ambitieuze Bouwexpo Tiny Housing. Meerdere architecten demonstreerden hun kennis en kunde en ontwierpen een aantal prachtige “Tiny Houses”. Een Tiny House is een architectonisch hoogstandje waarbij met een minimale ruimte op een bijzonder duurzame manier een volwaardig huis gemaakt wordt.

Één van die huizen is de Tiny-A van DaF Architecten. Een extra bijzonder huis, aangezien de gevel is bekleed met bezaagd Fiduna Vuren. Het ruwe oppervlak in combinatie met het gebruik van diverse breedtes, zorgt voor een prachtige robuuste uitstraling.

Fiduna
Specialist in unieke gevelbekleding.

Onze dealers staan voor u klaar!

Heeft u al een duidelijk idee van hoe uw gevel er uit moet zien? Of twijfelt u juist en heeft u nog meer toelichting nodig? Geen probleem: in beide gevallen staan onze dealers u graag te woord.

Deze prachtige, ruime woning is volledig duurzaam en met aandacht voor het milieu gebouwd. De buitenzijde van het indrukwekkende gebouw is volledig voorzien van Fiduna Vuren gevelbekleding.

Deze zeer stijlvolle, moderne woning in Maastricht is door de bewoner op diverse manieren van Fiduna Fraké gevelbekleding voorzien.

Dit pand in Someren werd in een nieuw jasje gestoken. Op de begane grond werden de gevels bekleed met Fiduna Ayous.

Deze particuliere woning kreeg een prachtige upgrade in de vorm van nieuwe Fiduna Essen gevelbekleding op de garagedeur en voordeur.

Almere is sinds enkele jaren een bijzondere kerk rijker. De Tiny Church is bekleed met Fiduna Fraké. Maar dat is niet het enige bijzondere aan deze kerk.

In de wijk Brandevoort in Helmond is een bijzonder bouwproject gerealiseerd: het Telkesveld. De gevel van het gemeenschappelijke gebouw is uitgevoerd in Fiduna Vuren.

Één van de eye-catchers van de Floriade in Almere is het WikiHouse. Gemaakt van uitsluitend duurzame materialen, waarbij voor de gevelbekleding is gekozen voor Fiduna Fraké.

Sfeervol Buitenleven is specialist in maatwerk overkappingen, tuinhuizen en buitenverblijven. Voor de gevelbekleding maken zij regelmatig gebruik van Fiduna Ayous in het Triple Rhombus profiel.

Op zoek naar een unieke gevelbekleding?
Neem dan contact op met ons óf rechtstreeks met één van onze dealers!
Kwaliteit als basis
Specialist in maatwerk
Milieuvriendelijk verduurzaamd