Gebruikte producten
Profiel
  • Fijnbezaagde zichtzijde
Kopmaat
  • 18x45 mm.
  • 18x95 mm.
  • 18x145 mm.
Kleursysteem
  • Geen kleursysteem toegepast.

Tiny A - DAF Architecten

In 2018 opende in Almere de ambitieuze Bouwexpo Tiny Housing. Meerdere architecten demonstreerden hun kennis en kunde en ontwierpen een aantal prachtige “Tiny Houses”. Een Tiny House is een architectonisch hoogstandje waarbij met een minimale ruimte op een bijzonder duurzame manier een volwaardig huis gemaakt wordt.

Één van die huizen is de Tiny-A van DaF Architecten. Een extra bijzonder huis, aangezien de gevel is bekleed met bezaagd Fiduna Vuren. Het ruwe oppervlak in combinatie met het gebruik van diverse breedtes, zorgt voor een prachtige robuuste uitstraling.

Fiduna
Specialist in unieke gevelbekleding.

Onze dealers staan voor u klaar!

Heeft u al een duidelijk idee van hoe uw gevel er uit moet zien? Of twijfelt u juist en heeft u nog meer toelichting nodig? Geen probleem: in beide gevallen staan onze dealers u graag te woord.

Fiduna Essen is een prachtige, stijlvolle houtsoort van hoge kwaliteit. Met deze houtsoort als gevelbekleding krijgt ieder gebouw direct een bijzondere uitstraling.

De speelse variatie in de grootte en locatie van de ramen maakt van deze bungalow een uniek project. De gevel is volledig bekleed met Fiduna Fraké.

Bij stijlvolle, moderne woonhuis is de stijl naadloos doorgetrokken naar de buitenruimte. Dit werd onder andere gerealiseerd door de toepassing van Fiduna Ayous in het tuinhuis, de overkapping en de garagedeur.

Dit kantoorpand is voorzien van een bijzondere, maatwerk gevelbekleding van Fiduna Ayous. Op aanvraag van de klant werden extra grote Rhombus latten in een specifiek opgegeven maat geproduceerd.

Deze luxe "woon ark" in Arnhem geeft het idee van wonen op het water een heel nieuw gezicht. De gevel is aan alle zijden bekleed met Fiduna Ayous.

De gevel van deze prachtige, ruime bungalow is volledig met Fiduna Fraké bekleed.

Deze prachtige, ruime woning is volledig duurzaam en met aandacht voor het milieu gebouwd. De buitenzijde van het indrukwekkende gebouw is volledig voorzien van Fiduna Vuren gevelbekleding.

De firma Haaks Nano Houses is gespecialiseerd in unieke, compacte en duurzame huisjes voor diverse toepassingen. De gevels zijn volledig bekleed met Fiduna Vuren.

FirmoWood heet voortaan FIDUNA!
Een nieuwe naam en een nieuwe stijl, maar dezelfde hoge kwaliteit die u al jaren van ons gewend bent.
Kwaliteit als basis
Specialist in maatwerk
Milieuvriendelijk verduurzaamd