Gebruikte producten
Profiel
  • Rhombus (maatwerk)
Kopmaat
  • 43,8 x 53,6 mm.
Kleursysteem
  • Geen kleursysteem toegepast (natuurlijk vergrijsd).

Kantoorpand - Fiduna Ayous

Dit kantoorpand is voorzien van een bijzondere, maatwerk gevelbekleding van Fiduna Ayous. Op aanvraag van de klant (Harink Bouwingenieurs) werden extra grote Rhombus latten in een specifiek opgegeven maat geproduceerd.

Het bijzonder aan dit pand is dat de rhombus-latten die de gevelbekleding aan de buitenkant vormen, ook zijn toegepast in het interieur. Dit laat ook meteen het effect van de elementen op de kleur van het hout zien. Waar de buitenzijde van het gebouw op natuurlijke wijze is vergrijsd, heeft het interieur nog de originele kleur.

Fiduna
Specialist in unieke gevelbekleding.

Onze dealers staan voor u klaar!

Heeft u al een duidelijk idee van hoe uw gevel er uit moet zien? Of twijfelt u juist en heeft u nog meer toelichting nodig? Geen probleem: in beide gevallen staan onze dealers u graag te woord.

Fiduna Essen is een prachtige, stijlvolle houtsoort van hoge kwaliteit. Met deze houtsoort als gevelbekleding krijgt ieder gebouw direct een bijzondere uitstraling.

De speelse variatie in de grootte en locatie van de ramen maakt van deze bungalow een uniek project. De gevel is volledig bekleed met Fiduna Fraké.

Bij stijlvolle, moderne woonhuis is de stijl naadloos doorgetrokken naar de buitenruimte. Dit werd onder andere gerealiseerd door de toepassing van Fiduna Ayous in het tuinhuis, de overkapping en de garagedeur.

Deze luxe "woon ark" in Arnhem geeft het idee van wonen op het water een heel nieuw gezicht. De gevel is aan alle zijden bekleed met Fiduna Ayous.

De gevel van deze prachtige, ruime bungalow is volledig met Fiduna Fraké bekleed.

Deze prachtige, ruime woning is volledig duurzaam en met aandacht voor het milieu gebouwd. De buitenzijde van het indrukwekkende gebouw is volledig voorzien van Fiduna Vuren gevelbekleding.

De firma Haaks Nano Houses is gespecialiseerd in unieke, compacte en duurzame huisjes voor diverse toepassingen. De gevels zijn volledig bekleed met Fiduna Vuren.

Een duurzame villa verdient natuurlijk ook een duurzame gevelbekleding. Daarin voorzag de klant door het toepassen van Fiduna Fraké op de gevels.

FirmoWood heet voortaan FIDUNA!
Een nieuwe naam en een nieuwe stijl, maar dezelfde hoge kwaliteit die u al jaren van ons gewend bent.
Kwaliteit als basis
Specialist in maatwerk
Milieuvriendelijk verduurzaamd