Gebruikte producten
Profiel
  • Vierzijdig geschaafd (S4S)
Kopmaat
  • 37x26 mm. & 37x45 mm.
Kleursysteem
  • Geen kleursysteem toegepast (natuurlijk vergrijsd).

Luxe tuinhuis & overkapping - Fiduna Ayous

Bij stijlvolle, moderne woonhuis is de stijl naadloos doorgetrokken naar de buitenruimte. Dit werd onder andere gerealiseerd door de toepassing van Fiduna Ayous in het tuinhuis, de overkapping en de garagedeur.

De eigenaar koost in dit geval voor smalle, verticaal toegepaste latten. Ook hier is mooi te zien wat het effect van de elementen op het hout is. De delen die zijn blootgesteld aan de elementen (met name het tuinhuis), zijn op stijlvolle en natuurlijke wijze vergrijsd. De delen die op beschutte plaatsen zitten, zoals onder de overkapping, behouden langdurig hun natuurlijke kleur.

De verkleuring heeft geen nadelig effect op de kwaliteit van het hout. En qua uitstraling doen beide varianten niet voor elkaar onder!

Fiduna
Specialist in unieke gevelbekleding.

Onze dealers staan voor u klaar!

Heeft u al een duidelijk idee van hoe uw gevel er uit moet zien? Of twijfelt u juist en heeft u nog meer toelichting nodig? Geen probleem: in beide gevallen staan onze dealers u graag te woord.

Fiduna Essen is een prachtige, stijlvolle houtsoort van hoge kwaliteit. Met deze houtsoort als gevelbekleding krijgt ieder gebouw direct een bijzondere uitstraling.

De speelse variatie in de grootte en locatie van de ramen maakt van deze bungalow een uniek project. De gevel is volledig bekleed met Fiduna Fraké.

Dit kantoorpand is voorzien van een bijzondere, maatwerk gevelbekleding van Fiduna Ayous. Op aanvraag van de klant werden extra grote Rhombus latten in een specifiek opgegeven maat geproduceerd.

Deze luxe "woon ark" in Arnhem geeft het idee van wonen op het water een heel nieuw gezicht. De gevel is aan alle zijden bekleed met Fiduna Ayous.

De gevel van deze prachtige, ruime bungalow is volledig met Fiduna Fraké bekleed.

Deze prachtige, ruime woning is volledig duurzaam en met aandacht voor het milieu gebouwd. De buitenzijde van het indrukwekkende gebouw is volledig voorzien van Fiduna Vuren gevelbekleding.

De firma Haaks Nano Houses is gespecialiseerd in unieke, compacte en duurzame huisjes voor diverse toepassingen. De gevels zijn volledig bekleed met Fiduna Vuren.

Een duurzame villa verdient natuurlijk ook een duurzame gevelbekleding. Daarin voorzag de klant door het toepassen van Fiduna Fraké op de gevels.

FirmoWood heet voortaan FIDUNA!
Een nieuwe naam en een nieuwe stijl, maar dezelfde hoge kwaliteit die u al jaren van ons gewend bent.
Kwaliteit als basis
Specialist in maatwerk
Milieuvriendelijk verduurzaamd