Gebruikte producten
Profiel
  • Rhombus
Kopmaat
  • 20x65 mm.
Kleursysteem
  • Woca Exterior Oil.

Nieuwbouw bungalow - Fiduna Fraké

In deze nieuwbouw wijk verrezen de afgelopen jaren diverse prachtige woningen. Eén van de pronkstukken is deze bungalow, bekleed met Fiduna Fraké.

Een stijl die de laatste jaren erg populair is, is die waarbij strakke witte vlakken worden gecombineerd met houten gevelbekleding. Ook in deze woning is die techniek toegepast, met succes! Het warme Fiduna Fraké hout vormt een prettige afwisseling op de strakke, witte gevels.

Door het hout regelmatig van een laag houtolie te voorzien, zorgt de bewoner er bovendien voor er geen vergrijzing optreed. Hiermee wordt de warme uitstraling van het Fraké hout langdurig behouden!

Fiduna
Specialist in unieke gevelbekleding.

Onze dealers staan voor u klaar!

Heeft u al een duidelijk idee van hoe uw gevel er uit moet zien? Of twijfelt u juist en heeft u nog meer toelichting nodig? Geen probleem: in beide gevallen staan onze dealers u graag te woord.

Deze zeer stijlvolle, moderne woning in Maastricht is door de bewoner op diverse manieren van Fiduna Fraké gevelbekleding voorzien.

Dit pand in Someren werd in een nieuw jasje gestoken. Op de begane grond werden de gevels bekleed met Fiduna Ayous.

Deze particuliere woning kreeg een prachtige upgrade in de vorm van nieuwe Fiduna Essen gevelbekleding op de garagedeur en voordeur.

Almere is sinds enkele jaren een bijzondere kerk rijker. De Tiny Church is bekleed met Fiduna Fraké. Maar dat is niet het enige bijzondere aan deze kerk.

In de wijk Brandevoort in Helmond is een bijzonder bouwproject gerealiseerd: het Telkesveld. De gevel van het gemeenschappelijke gebouw is uitgevoerd in Fiduna Vuren.

Één van de eye-catchers van de Floriade in Almere is het WikiHouse. Gemaakt van uitsluitend duurzame materialen, waarbij voor de gevelbekleding is gekozen voor Fiduna Fraké.

Sfeervol Buitenleven is specialist in maatwerk overkappingen, tuinhuizen en buitenverblijven. Voor de gevelbekleding maken zij regelmatig gebruik van Fiduna Ayous in het Triple Rhombus profiel.

Bij dit stijlvolle buitenverblijf is de gevel verfraaid met Fiduna Ayous. De rustige tekening van het Ayous hout sluit mooi aan op de strakke zwarte en witte vlakken. Tegelijkertijd zorgt de kleur van het Ayous hout voor een prettige, warme uitstraling.

FirmoWood heet voortaan FIDUNA!
Een nieuwe naam en een nieuwe stijl, maar dezelfde hoge kwaliteit die u al jaren van ons gewend bent.
Kwaliteit als basis
Specialist in maatwerk
Milieuvriendelijk verduurzaamd