Gebruikte producten
Profiel
  • Rhombus
Kopmaat
  • 20x65 mm.
Kleursysteem
  • Woca Exterior Oil.

Nieuwbouw bungalow - Fiduna Fraké

In deze nieuwbouw wijk verrezen de afgelopen jaren diverse prachtige woningen. Eén van de pronkstukken is deze bungalow, bekleed met Fiduna Fraké.

Een stijl die de laatste jaren erg populair is, is die waarbij strakke witte vlakken worden gecombineerd met houten gevelbekleding. Ook in deze woning is die techniek toegepast, met succes! Het warme Fiduna Fraké hout vormt een prettige afwisseling op de strakke, witte gevels.

Door het hout regelmatig van een laag houtolie te voorzien, zorgt de bewoner er bovendien voor er geen vergrijzing optreed. Hiermee wordt de warme uitstraling van het Fraké hout langdurig behouden!

Fiduna
Specialist in unieke gevelbekleding.

Onze dealers staan voor u klaar!

Heeft u al een duidelijk idee van hoe uw gevel er uit moet zien? Of twijfelt u juist en heeft u nog meer toelichting nodig? Geen probleem: in beide gevallen staan onze dealers u graag te woord.

Fiduna Essen is een prachtige, stijlvolle houtsoort van hoge kwaliteit. Met deze houtsoort als gevelbekleding krijgt ieder gebouw direct een bijzondere uitstraling.

De speelse variatie in de grootte en locatie van de ramen maakt van deze bungalow een uniek project. De gevel is volledig bekleed met Fiduna Fraké.

Bij stijlvolle, moderne woonhuis is de stijl naadloos doorgetrokken naar de buitenruimte. Dit werd onder andere gerealiseerd door de toepassing van Fiduna Ayous in het tuinhuis, de overkapping en de garagedeur.

Dit kantoorpand is voorzien van een bijzondere, maatwerk gevelbekleding van Fiduna Ayous. Op aanvraag van de klant werden extra grote Rhombus latten in een specifiek opgegeven maat geproduceerd.

Deze luxe "woon ark" in Arnhem geeft het idee van wonen op het water een heel nieuw gezicht. De gevel is aan alle zijden bekleed met Fiduna Ayous.

De gevel van deze prachtige, ruime bungalow is volledig met Fiduna Fraké bekleed.

Deze prachtige, ruime woning is volledig duurzaam en met aandacht voor het milieu gebouwd. De buitenzijde van het indrukwekkende gebouw is volledig voorzien van Fiduna Vuren gevelbekleding.

De firma Haaks Nano Houses is gespecialiseerd in unieke, compacte en duurzame huisjes voor diverse toepassingen. De gevels zijn volledig bekleed met Fiduna Vuren.

FirmoWood heet voortaan FIDUNA!
Een nieuwe naam en een nieuwe stijl, maar dezelfde hoge kwaliteit die u al jaren van ons gewend bent.
Kwaliteit als basis
Specialist in maatwerk
Milieuvriendelijk verduurzaamd