Gebruikte producten
Profiel
  • Rhombus
Kopmaat
  • 18x68 mm.
Kleursysteem
  • Geen kleursysteem toegepast.

Uitbouw met Fiduna Ayous

Wat doe je als een project zowel horizontale als verticale vlakken heeft? Dan kies je voor het Rhombus-profiel! Dit profiel is in principe ontwikkeld voor een horizontale toepassing, maar kan ook verticaal gebruikt worden. Door voor dit project niet twee verschillende profielen maar juist één profiel te nemen, konden er flink op de kosten bespaard worden. Een verstandige keuze dus!

Ayous is een rustige, mooie houtsoort die net na de thermische modificatie een hardhout-achtige uitstraling heeft. Ook wordt vaak de vergelijking met Western Red Cedar gemaakt. Indien het hout buiten wordt toegepast zonder verdere afwerking met een kleursysteem, zal het op een natuurlijke manier vergrijzen. Dat dit het hout niet lelijker maakt, bewijzen deze foto’s wel. Wat een plaatje!

Fiduna
Specialist in unieke gevelbekleding.

Onze dealers staan voor u klaar!

Heeft u al een duidelijk idee van hoe uw gevel er uit moet zien? Of twijfelt u juist en heeft u nog meer toelichting nodig? Geen probleem: in beide gevallen staan onze dealers u graag te woord.

Deze prachtige, ruime woning is volledig duurzaam en met aandacht voor het milieu gebouwd. De buitenzijde van het indrukwekkende gebouw is volledig voorzien van Fiduna Vuren gevelbekleding.

Deze zeer stijlvolle, moderne woning in Maastricht is door de bewoner op diverse manieren van Fiduna Fraké gevelbekleding voorzien.

Dit pand in Someren werd in een nieuw jasje gestoken. Op de begane grond werden de gevels bekleed met Fiduna Ayous.

Deze particuliere woning kreeg een prachtige upgrade in de vorm van nieuwe Fiduna Essen gevelbekleding op de garagedeur en voordeur.

Almere is sinds enkele jaren een bijzondere kerk rijker. De Tiny Church is bekleed met Fiduna Fraké. Maar dat is niet het enige bijzondere aan deze kerk.

In de wijk Brandevoort in Helmond is een bijzonder bouwproject gerealiseerd: het Telkesveld. De gevel van het gemeenschappelijke gebouw is uitgevoerd in Fiduna Vuren.

Één van de eye-catchers van de Floriade in Almere is het WikiHouse. Gemaakt van uitsluitend duurzame materialen, waarbij voor de gevelbekleding is gekozen voor Fiduna Fraké.

Sfeervol Buitenleven is specialist in maatwerk overkappingen, tuinhuizen en buitenverblijven. Voor de gevelbekleding maken zij regelmatig gebruik van Fiduna Ayous in het Triple Rhombus profiel.

FirmoWood heet voortaan FIDUNA!
Een nieuwe naam en een nieuwe stijl, maar dezelfde hoge kwaliteit die u al jaren van ons gewend bent.
Kwaliteit als basis
Specialist in maatwerk
Milieuvriendelijk verduurzaamd