Gebruikte producten
Profiel
  • Rhombus
Kopmaat
  • 18x68 mm.
Kleursysteem
  • Geen kleursysteem toegepast.

Uitbouw met Fiduna Ayous

Wat doe je als een project zowel horizontale als verticale vlakken heeft? Dan kies je voor het Rhombus-profiel! Dit profiel is in principe ontwikkeld voor een horizontale toepassing, maar kan ook verticaal gebruikt worden. Door voor dit project niet twee verschillende profielen maar juist één profiel te nemen, konden er flink op de kosten bespaard worden. Een verstandige keuze dus!

Ayous is een rustige, mooie houtsoort die net na de thermische modificatie een hardhout-achtige uitstraling heeft. Ook wordt vaak de vergelijking met Western Red Cedar gemaakt. Indien het hout buiten wordt toegepast zonder verdere afwerking met een kleursysteem, zal het op een natuurlijke manier vergrijzen. Dat dit het hout niet lelijker maakt, bewijzen deze foto’s wel. Wat een plaatje!

Fiduna
Specialist in unieke gevelbekleding.

Onze dealers staan voor u klaar!

Heeft u al een duidelijk idee van hoe uw gevel er uit moet zien? Of twijfelt u juist en heeft u nog meer toelichting nodig? Geen probleem: in beide gevallen staan onze dealers u graag te woord.

Sfeervol Buitenleven is specialist in maatwerk overkappingen, tuinhuizen en buitenverblijven. Voor de gevelbekleding maken zij regelmatig gebruik van Fiduna Ayous in het Triple Rhombus profiel.

Bij dit stijlvolle buitenverblijf is de gevel verfraaid met Fiduna Ayous. De rustige tekening van het Ayous hout sluit mooi aan op de strakke zwarte en witte vlakken. Tegelijkertijd zorgt de kleur van het Ayous hout voor een prettige, warme uitstraling.

Fiduna Essen is een prachtige, stijlvolle houtsoort van hoge kwaliteit. Met deze houtsoort als gevelbekleding krijgt ieder gebouw direct een bijzondere uitstraling.

De speelse variatie in de grootte en locatie van de ramen maakt van deze bungalow een uniek project. De gevel is volledig bekleed met Fiduna Fraké.

Bij stijlvolle, moderne woonhuis is de stijl naadloos doorgetrokken naar de buitenruimte. Dit werd onder andere gerealiseerd door de toepassing van Fiduna Ayous in het tuinhuis, de overkapping en de garagedeur.

Dit kantoorpand is voorzien van een bijzondere, maatwerk gevelbekleding van Fiduna Ayous. Op aanvraag van de klant werden extra grote Rhombus latten in een specifiek opgegeven maat geproduceerd.

Deze luxe "woon ark" in Arnhem geeft het idee van wonen op het water een heel nieuw gezicht. De gevel is aan alle zijden bekleed met Fiduna Ayous.

De gevel van deze prachtige, ruime bungalow is volledig met Fiduna Fraké bekleed.

FirmoWood heet voortaan FIDUNA!
Een nieuwe naam en een nieuwe stijl, maar dezelfde hoge kwaliteit die u al jaren van ons gewend bent.
Kwaliteit als basis
Specialist in maatwerk
Milieuvriendelijk verduurzaamd